DUBLIN–(BUSINESS WIRE)–Ua faaopoopo le lipoti a le “North America Flexible Packaging Market 2022-2028″ i le ofo a ResearchAndMarkets.com.

DUBLIN–(UELEI PISINISI)–O le"Amerika i Matu Fetuuna'i Packaging Maketi 2022-2028"ua faaopoopo le lipoti iResearchAndMarkets.com'staulaga.

E tusa ai ma lenei lipoti o le maketi fetuutuunai afifiina i Amerika i Matu ua manatu e maua se CAGR o le 4.17% i tupe maua ma le 3.48% i le voluma i luga o le vavalo tausaga mai le 2022 i le 2028. O le Iunaite Setete ma Kanata e faʻatulagaina le maketi i le itulagi.

I totonu o le US, o le siʻitia o le manaʻoga mo faʻapipiʻi fetuutuunai ua faʻamalosia ai tagata taʻalo maketi e teu faʻafaigaluega tele i oloa fou.Mo se faʻataʻitaʻiga, i le 2020, na faʻasalalau ai e Kodak le faʻalauiloaina o le Sapphire EVO W, o le uluai masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻaaoga ai tekinolosi inkjet faifai pea.

E le gata i lea, o le faʻateleina o pisinisi e-pisinisi ua faʻateleina ai le manaʻoga mo fofo faʻapipiʻi talafeagai.I lenei tulaga, o le afifiina fetuutuunai e maua ai le mafanafana i luga o le afifiina malosi.O le mea lea, o le faʻatupulaia o oloa fou e faʻamoemoe e faʻalauteleina le lautele o le maketi faʻapipiʻi fetuutuunai.

O le maketi fa'apipi'i fetu'utu'una'i a Kanata o lo'o fa'ateleina ona o le fa'avavevave o le atina'eina o afifi ma mea'ai aisa.E tusa ai ma le Food & Consumer Products of Canada, o le afifiina & fa'a'aisa fale gaosi mea'ai e tu'uina atu le fa'amamafa maualuga i le tulaga lelei o mea e fa'aopoopo i mea taumafa, fa'aopoopo i le faigofie o le afifiina lelei.

I se isi itu, e tusa ai ma le Malo o Kanata, o le gaosiga o meaʻai ma meainu o le vaega lona lua sili ona tele i totonu o le atunuʻu, e tusa ma le 17% o le aofaʻi o oloa gaosiga faʻapea foʻi ma le 2% o oloa faʻatau a Kanata.E le gata i lea, o le faʻatupulaia o le vaetamaina o meaʻai faʻapitoa, faʻatasi ma le faʻateleina o le soifua maloloina ma le manaʻomia o meaʻai faigofie ma sauni e faʻaaoga, ua atili aʻafia ai le manaʻoga ma le faʻateleina o le faʻaogaina o afifi fetuutuunai i Kanata.


Taimi meli: Tes-27-2022